Kunstgalerie Montfort

Puts Elektro B.V. krijgt opdracht van nieuwe kunstgalerie Montfort xPert-installateur Puts Elektro B.V. in Echt verricht diverse werkzaamheden aan de nieuwe galerie Art Gallery Rozendaal in Montfort.

Puts Elektro B.V. heeft de opdracht gekregen om de E-installatie, domotica-, inbraak-, camera- en brandinstallatie te installeren van kunstgalerie Art Gallery Rozendaal te Montfort. De Art Gallery zal bezoekers de gelegenheid geven in een natuurlijke woonomgeving met tuin zowel schilderijen alsook beeldende kunst te bekijken en te kopen van gerenommeerde Nederlandse en ook buitenlandse kunstenaars. Daarnaast wil de galerie ook jonge aankomende kunstenaars een platform bieden om hun creaties te exposeren. De Gallery zal tevens fungeren als demowoning voor het draadloos domoticasysteem xComfort.

Met xComfort wordt in de Gallery de verlichting gestuurd en wordt het beveiligingssysteem met xComfort gekoppeld.

Peter Puts: “Wij hebben voor xComfort gekozen omdat de eigenaren de galerie later als woning willen gebruiken en xComfort biedt dan voldoende flexibeliteit om de elektrische installatie eventueel  eenvoudig zonder hak- en breekwerk om te bouwen.  Voor ons was dit project een ideaal xComfort demoproject waarin we de mogelijkheden van het systeem goed konden benutten. Grote voordelen van xComfort zijn het gemak waarmee je het systeem installeert, de flexibiliteit en de bedrijfszekerheid. Alles kan naar wens van de klant worden aangepast”.

Terug naar projecten